maanantai 2. toukokuuta 2011

Kansalaiskeräys Suomen kunniavelan maksamisesta Portugalille

Kun Suomi taisteli olemassaolostaan v. 1939 ojensivat portugalilaiset auttavan kätensä ja lähettivät meille sodan päätyttyä avustuksena sardiineja, sipulia, kalasäilykkeitä, anasta ja laatikollisen lämpövesipusseja. Lähde: IS-verkkojulkaisu.

Suomi tunnetaan kansainvälisesti maana, joka on aina maksanut omat velkansa. Nyt portugalilaiset ovat puolestaan vaikeuksissa ja median välityksellä muistuttaneet meitä kiitollisuudenvelastamme.  (TSF-Rádio Notícias:in ulkomaankirjeenvaihtaja Helder Fernandes Helsingin Sanomissa sekä sanomalehti Diário de Notícias pääkirjoituksessaan)

Suomi maksaa aina velkansa, myös tämän. Olitpa Portugalin valtion tai monikansallisten pankkien tukemisesta mitä mieltä tahansa, ojenna auttava kätesi Portugalin kärsivälle kansalle.

Finnish Aid For Portugal on vapaaehtoistyöllä toimiva riippumaton ja voittoa tavoittelematon rekisteröimätön yhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on maksaa Suomen kunniavelka takaisin suoraan portugalilaisille ilman välikäsiä. Potut pottuina ja sardiinit sardiineina.

Mikäli Facebook-kampanjasivullamme mukaan ilmoittautuneiden lahjoittajien (tykkääjien) määrä ylittää 105.000 (sataviisituhatta) viemme avustuslähetyksen perille Portugaliin ja jaamme sen suoraan ilman välikäsiä Portugalin kansalle.

Painaessasi -tykkää- nappia, ja  jos tykkääjien määrä ylittää 105. 000 (sataviisituhatta) lupaudut lähettämään avustuksena sardiini-, tai tonnikala-tölkin kampanjan loputtua ilmoitettavaan osoitteeseen.
Kampanja on voimassa 17.5.2011 asti.

Kiitos avustasi, jokainen tölkki auttaa!

Hyväntekeväisyys tekee hyvää!

Finnish Aid For Portugal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti